Hvorfor jeg tror på aromaterapi

Hele barndommen har jeg vært omgitt av duftene vi nå er så stolte av å få selge. Omgitt av blomstrer, trær, frukter og krydder. 100% naturlige dufter, tilgjengelige 24 timer døgnet. Jeg vet at det er mange der ute som tror aromaterapi er tull. Det er fullstendig lov. Det er du som går glipp av noe helt fantastisk, ikke jeg. Jeg lever midt oppi det.

Hver gang jeg blir lei meg, går jeg ned trappen, inn på lageret, og finner frem duften min. Rose. Og nei jeg er ikke en 80 år gammel bestemor. Jeg er en 20 år gammel jente, som forelsket seg i roseduften da hun var et lite barn. Lite visste jeg da at rose duften min ikke bare var «god duft.» Lite visste jeg da om at denne senere kom til å gjøre livet mitt litt enklere en uke i måneden, løfte humøret mitt når jeg var lei meg, og dysse meg i søvn.

Jeg begrenser meg ikke til bare en duft heller. En duft er ikke nok til å fikse alle problemene mine. Jeg TRENGER flere. Heldigvis er det aldri spørsmålet om vi har duften som kan hjelpe meg, men hvilken av de 5 som kan hjelpe, som jeg personlig liker best. For det er noe av det viktigste innenfor aromaterapien. At du liker duften som skal hjelpe deg. Kroppen din må være villig til å ta imot hjelpen.

Jeg har alltid HATET lavendel. Derfor har jeg heller aldri valgt å la lavendel hjelpe meg ved søvnproblemer eller ved følelse av uro. Da velger jeg, velger kroppen min, heller en duft som appelsin blomst. Denne liker jeg, og derfor fungerer den. Jeg tar den imot med åpne armer, og duften gjør sin magi på meg. Den beroliger meg, gir meg et godnattkyss når jeg ligger i sengen, og våker over meg mens jeg sover dypt.

Ikke vær redd. Hva er det verste som kan skje? Det er ikke verre enn å skru på lokket om du HATER duften. Men jeg vil du skal prøve. Prøv å la naturen gå sin gang. For det er akkurat det vi selger; naturen.

-Thyra

Leave a Reply

Your email address will not be published.